Huis > Kennis > Inhoud

Whiteboard Ghosting-probleem

Aug 11, 2017


Ben je ooit in een kantoor geweest of in een klaslokaal of in een zakelijke presentatieruimte waar een whiteboard werd bevlekt en ghosted? Moost-antwoorden zullen "ja" zijn.

blue glass notice boards.jpg

We weten allemaal dat voor de eerste maand van gebruik het whiteboard er nog steeds goed uitziet. Maar het duurt niet lang voordat een whiteboard begint te kleuren en te ghosting. De vlekken en geesten gaan gewoon niet weg, hoe voorzichtig u ook bent over het wissen en schoonmaken van het whiteboard, waardoor het whiteboard er erg vies en moeilijk te gebruiken uitziet.

Als u op zoek bent naar een alternatieve optie om het ghostingprobleem van een traditioneel whiteboard op te lossen, overweeg dan gewoon het glazen whiteboard dat u op den duur zeker geld kan besparen.

Het oppervlak van het glazen whiteboard is veel minder poreus dan elk van de traditionele whiteboards die gemaakt zijn van staal, porselein of melamine. U hoeft zich geen zorgen te maken over ghosting omdat het vlekbestendig en krasbestendig is. Het is gemaakt van gehard veiligheidsglas dat extreem sterk is en het oppervlak niet zal worden beschadigd door agressieve chemicaliën.

Het glazen whiteboard geeft je altijd een frisse en nieuwe look, zelfs als het elke dag te veel wordt gebruikt. Met dit stijlvolle en functionele glazen whiteboard hebt u gegarandeerd een zeer geweldige schrijf- en presentatieervaring.

Het glazen whiteboard is nooit vlek en nooit spookachtig.


Klik om te leren: hoe gebruik ik een glazen schrijfbord ?

Klik hier om onderzoek te doen en glazen whiteboard te kopen om meer te leren over glazen schrijfborden.  

Blessing Glass Whiteboard is de toonaangevende fabrikant van whiteboards met gekleurd glas .  

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.oneglassboard.com