Huis > Kennis > Inhoud

Whiteboard Ghosting-probleem

Sep 30, 2019

Ben je ooit in een kantoor of een klaslokaal of een zakelijke presentatieruimte geweest waar een whiteboard bevlekt en besmet is? Ik denk dat de meeste antwoorden 'ja' zullen zijn.

We weten allemaal dat het whiteboard er de eerste maand van gebruik nog steeds goed uitziet. Maar het duurt niet lang voordat een whiteboard begint te kleuren en ghosting. De vlekken en spoken verdwijnen gewoon niet, hoe voorzichtig u ook bent met het wissen en schoonmaken van het whiteboard, waardoor het whiteboard er erg vies en moeilijk te gebruiken uitziet. 0010010 nbsp; 0010010 nbsp;

Als u op zoek gaat naar een alternatieve optie om het ghosting-probleem van een traditioneel whiteboard op te lossen, overweeg dan eens het glazen whiteboard, dat u op de lange termijn zeker geld kan besparen.

Het glazen whiteboard-oppervlak is veel minder poreus dan de traditionele whiteboards van staal, porselein of melamine. U hoeft zich helemaal geen zorgen te maken over ghosting omdat het vlekbestendig en krasbestendig is. Het is gemaakt van gehard veiligheidsglas dat extreem sterk is en het oppervlak zal niet worden beschadigd door agressieve chemicaliƫn.

Het glazen whiteboard geeft je altijd een frisse en nieuwe look, zelfs als het elke dag te veel wordt gebruikt. Met dit stijlvolle en functionele glazen whiteboard heb je gegarandeerd een prachtige schrijf 0010010 versterker; presentatie-ervaring.

Het glazen whiteboard is nooit vlek- en spookachtig.

Bezoek onze website voor meer informatie: 0010010 nbsp;www.oneglassboard.com

Blessing Glass Whiteboard Factory richt zich al meer dan 10 jaar op de productie van glazen whiteboards. Ons product verkoopt voornamelijk aan landen in de VS en Europa. 0010010 nbsp;

Memu Glass Marker Board