Huis > Kennis > Inhoud

whiteboardglas voor ziekenhuis

Jan 11, 2018

Met de functie van nooit ghosting en elegant ontwerp, is het whiteboardglas op grote schaal gebruikt in tal van ziekenhuizen. Whiteboardglas speelt nu een zeer belangrijke rol in het ziekenhuis, het is heel geschikt voor een ontworpen gezondheidszorgomgeving.

Waarom is veel ziekenhuis dol op whiteboardglas?

Ten eerste is de grondstof van whiteboardglas milieuvriendelijk.

Ten tweede is whiteboardglas nooit storend en nooit spookachtig waardoor je het voor altijd kunt gebruiken.

Ten derde mag whiteboardglas worden afgedrukt. Het ziekenhuis houdt meestal van een vaste formate om verpleegkundige en patiënt een belangrijke informatie te laten zien.

Whiteboardglas in het ziekenhuis

Whiteboardglas kan worden gebruikt in patiëntenkamers, verpleegafdelingen, artsenruimten, vergaderruimten, eerstehulpafdelingen, operatiekamers en intensive care-gebieden als een communicatie-instrument met hoge efficiëntie.

Houd een whiteboard-glas in de patiëntenkamer om artsen, verpleegkundigen of families te helpen bij het volgen van de gezondheidstoestand van de patiënt en een belangrijke boodschap. Het is geweldig voor het houden van patiënten, gezondheidswerkers en gezinnen volledig op de hoogte van de huidige toestand van de patiënt, arts informatie.

Aangepast Whiteboard-glas voor ziekenhuis

U kunt ons ontwerpen of vertellen welke soorten fixformaten u op whiteboardglas wilt afdrukken. Bepaal vervolgens de grootte en kleur van het whiteboardglas. Onze fabriek kan inhoud op whiteboardglas afdrukken zoals u dat wilt.

Klik hier om te vragen om Whiteboard Glass for Hospital

Blessing Glass Whiteboard F actory is de toonaangevende fabriek van op maat gemaakt whiteboardglas ter wereld.

Bezoek ons ​​op www.oneglassboard.com

whiteboard glass for hospital.jpgwhiteboard glass for hospitals .jpg