Huis > Kennis > Inhoud

Wholesale Whiteboard Glass

May 29, 2018

(Groothandel) whiteboardglas werkt al als het beste whiteboardproduct in deze branche. Mensen zijn verbluffend over de geweldige eigenschappen van glasborden met betrekking tot duurzaam en nooit ghosting op het oppervlak van whiteboardglas. Het whiteboardglas biedt niet alleen een moderne kijk op uw bedrijf, maar biedt ook de perfecte schrijfervaring.

Mensen zullen enkele opties kiezen bij het kiezen van een whiteboard voor hun ruimte. Hier willen we enkele punten noemen voor mensen die overwegen een whiteboard-glasmateriaal te kiezen.

Frosted Glass Whiteboard - Matglas is een semi-transparant glas. Vanwege de eigenschappen van semi-transparant, matglazen whiteboard wordt vaak geproduceerd als niet-magnetisch voor een beter zicht.

Ultra White Glass Whiteboard - Het ultra-whiteboard ziet er uit als een wit gekleurd kristal. Het frameloze ontwerp maakt het elegant om goed te passen bij moderne omgevingen.

Whiteboard in gekleurd glas - Als u uw kantoor wilt presenteren voor het leuke en frisse uiterlijk van levendige kleuren, zult u heel veel van het glazen whiteboard houden. Het whiteboard met gekleurd glas ziet er uit als de heldere gekleurde kristalletjes. Het brengt de nieuwe vooruitzichten voor uw ruimte.

Aangepast logo glazen whiteboard - U kunt de grootte, kleur en het logo van het glasbord aanpassen aan uw vereisten.

Over Blessing Glass Whiteboard Factory: wij zijn de toonaangevende fabrikant van producten van glaswitbordkaarten. Ga voor meer informatie naar onze website: www.oneglassboard.com

Vraag nu om Glass Whiteboard Blessing.