Huis > Nieuws > Inhoud

Kunnen we een glazen whiteboard breken?

Aug 25, 2017Bij de introductie van glazen whiteboards als een perfecte vervanging voor de oude gekleurde traditionele whiteboards voor mensen, maken sommige mensen zich zorgen over de breuk. In hun hoofd is glas een onderwerp dat altijd over "breken" of "verbrijzelen" gaat.


Met betrekking tot de vraag "kunnen we glazen whiteboards breken?" Ons antwoord is: ja, je kunt een glazen whiteboard breken, maar dat is een zeldzame gebeurtenis.


Colored Dry Erase Board Glass.jpg Ons glazen whiteboard is geen whiteboard gemaakt van normaal glas. Het is gemaakt met gehard glas dat tot tien keer sterker is dan normaal glas. Het ontlaten omvat een extreme verhitting en snelle afkoeling van het glas, waardoor enorme spanningen ontstaan ​​in het glazen midden. Deze spanningen zijn normaal van binnen en buiten gebalanceerd, wat resulteert in een slagvast materiaal.

Niets is echter onverwoestbaar, als u een zeer sterke en zeer scherpe impact op het glasoppervlak gebruikt, zal de impact die spanning wegnemen en het glas doen versplinteren. Maar dat gebeurt zelden bij normaal gebruik. Als u het op de juiste manier gebruikt, hoeft het nooit te worden vervangen.


Om de sterkte en duurzaamheid van glasborden te bewijzen, hebben we een paar kleine tests uitgevoerd op de glasplaten in ons kantoor. We slaan de glasplanken met een hamer hard, we gooiden het glazen bord van een bepaalde hoogte, maar niets deed pijn aan de glasplaten.

Zegen Glazen Whiteboard is de toonaangevende fabrikant van creatief gekleurd glas whiteboards .

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.oneglassboard.com

Neem contact met ons op cindy@glasswhiteboard.com.cn voor meer details.