Huis > Nieuws > Inhoud

Ontwikkeling van glazen whiteboard

Dec 22, 2016

Glazen whiteboard-glasplaatjes originele glaspartijen van op hoge temperatuur gebakken witte glazuur aan de andere kant, ook bekend als het geverfde glas. Het begin van deze eeuw, in de decoratie van het commerciƫle kantoorgebouw, werd Glass White Board als schrijfblok gebruikt en meer als wanddecoratie. Na 2008, met de ontwikkeling van het internet, begonnen sommige mensen dit product online te verkopen. Als een nieuw board, dat wordt gekenmerkt door harde materialen, gemakkelijk te beschrijven en gemakkelijk te reinigen, duurzaam.

Elk product heeft voor- en nadelen, glas Whiteboard is geen uitzondering. De belangrijkste prestaties zijn reflecterend, vooral in de grotere ruimte, vanwege de reflectiehoek, konden mensen niet aan de zijkant van de tekst naar de andere kant kijken, ogen zijn niet ongemakkelijk, maar kunnen niet worden gebruikt voor projectie, glazen voorreflectie kan worden gereflecteerd de ogen laten staan. Later om dit te voorkomen, heeft de glasoppervlakte Nano-spray verwerking, waardoor de reflectiesnelheid ervan wordt verlaagd, ook bekend als Matt Glass Whiteboard. Nano-sprayverwerking is een high-tech proces, oppervlakteglans, gemakkelijk te schrijven, lage reflectiviteit. Na enkele kleine planten, hoewel het niet reflecterend is, glad oppervlak, uitgeschreven wrijving, verlies van normale functie van het schrijfblok.

Overal op het netwerk wordt Matt Glass nu aangemoedigd Whiteboard kan zowel schrijven als projecteren is eigenlijk beperkt. In veel gevallen bewijzen door de jaren heen dat Matt niet reflecterend is, maar het effect van slagschaduw dan LaTeX-geverfde wanden. En we kunnen geen erkenning krijgen.