Huis > Nieuws > Inhoud

Glasborden Goede lichttransmissieprestaties

Sep 28, 2017

Plexiglazen plaat is ook bekend als acrylplaat, het belangrijkste materiaal is polymethylmethacrylaat. Glaspanelen Kant-en-klare plexiglasplaat, subkleur en kleurloze, doorschijnende snelheid van 92% of meer.

Acryl, ook bekend als speciale behandeling van plexiglas, plexiglas vervangende producten, met acrylproductie van lichtbakken met lichttransmissieprestaties, zuivere kleur, glasborden rijke kleuren, mooie uitstraling, rekening houdend met de twee effecten van dag en nacht, glasplaten lang leven, heeft geen invloed op het gebruik van functies, daarnaast acrylplaat en aluminium-kunststof plaat profielen, hoog niveau zeefdruk, enz. kan de perfecte combinatie zijn om te voldoen aan de behoeften van bedrijven, acryl kunststof is om de zakelijke winkel te verbeteren rang, verenigd bedrijfsimago van de beste buitenreclame vorm.

Het weer en de prestaties van zuren en alkali zijn goed, niet vanwege langdurige zon en regen, en het fenomeen van vergeling en hydrolyse van de levensduur van acrylplaten, glasplaten in vergelijking met andere materialen, een lange levensduur van meer dan drie jaar goede lichttransmissie, hoger tot 92% of meer, de vereiste lichtintensiteit is klein, waardoor energie-slagvastheid wordt bespaard, is 16 keer het gewone glas.

De helderheid van tot 92%, zoals een kristal, "plastic koningin" reputatie van uitstekende weersbestendigheid en glans hogere verwerkingsprestaties, Glass Boards zowel voor mechanische verwerking en gemakkelijk te thermovormen chemische weerstand is beter, geschikt voor spuiten, Silk Screen, Vacuum Coaten, folie, enz. Glasplaten Oppervlaktedecoratie Applicatieontwerp Divers Acrylboard kan worden geverfd, het oppervlak kan worden geverfd, zeefdruk of vacuüm gecoate acrylplaat kan een verscheidenheid aan oppervlakteglans en patroon hebben Acrylplaatvariëteit, glasborden rijke kleuren, En heeft een zeer uitstekende algehele prestatie, voor de ontwerper om een ​​verscheidenheid aan opties te bieden.

Geschikt voor installatie in de speciale behoeften van de veiligheidszone isolatie uitstekend, geschikt voor een verscheidenheid aan elektrische apparatuur, licht van gewicht, licht dan gewoon glas de helft van de gebouwen en stents om de lading van kleine kleurrijke, hoge helderheid te dragen, andere materialen kunnen niet match de plasticiteit, Verandering, Glass Boards verwerking en gemakkelijk om het hoge herstelpercentage te herstellen voor het groeiende bewustzijn van milieubescherming en gemakkelijk onderhoud, eenvoudig schoon te maken, regen kan natuurlijk schoon zijn, of scrub met zeep en zachte doek kan zijn.

Glass Pane is een transparante doos die als alternatief glazen blok kan worden gebruikt. Ze worden verbonden met de aangrenzende glasplaat, zoals rode stenen, ijzeren leuningen en dezelfde omheining. Ze hebben hetzelfde beeld als het glas. NPC dorpvensters worden gebruikt als glasplaat. Als er niets aan weerszijden is, zal Glass Boards verschijnen met een "tien" -vorm. En als er aan beide zijden verschillende items zijn, wordt deze vlak, afhankelijk van de objecten eromheen of de vorm van "┌" of "┬".

Glas is effectiever dan glas omdat 16 glasplaten kunnen worden gemaakt met slechts zes glazen kubussen, zodat ze hetzelfde materiaal kunnen gebruiken om ramen gelijk te maken aan 266% van het glasblok. Glasplaten Ze lijken helderder dan de glazen doos.