Huis > Nieuws > Inhoud

Glasborden Goede lichttransmissieprestaties

Nov 03, 2017

Acryl, ook bekend als speciale behandeling van plexiglas, Afdeling van plexiglas generatie van producten, gemaakt van acryl lichtbakken met goede lichttransmissie, kleur puur, Glass Boards kleurrijk, mooie flat, rekening houdend met de twee dagen en nachten, een lange levensduur, doet geen invloed op het gebruik van dergelijke Daarnaast acrylplaat en aluminium-kunststof profielen, geavanceerde zeefdruk, enz. kan de perfecte combinatie zijn om te voldoen aan de behoeften van bedrijven, acryl blister is om de winkel niveau te verbeteren, de beste outdoor reclame verenigd bedrijf beeldvorm.

De weers- en zuur- en alkalische prestaties zijn goed, Glass Boards zijn niet te wijten aan jarenlange zon en regen en het fenomeen van vergeling en hydrolyse Acrylboard heeft een lange levensduur, vergeleken met andere materialen, producten, een lange levensduur van meer dan drie jaar, goed lichttransmissie, glasplaten tot meer dan 92%, de vereiste lichtintensiteit is klein, bespaart energie-slagvastheid, is 16 keer het gewone glas.

Transparantie zo hoog als 92%, zoals kristal, de reputatie van "Queen of Plastics" voor uitstekende weersbestendigheid en hoge oppervlaktehardheid en glansverwerkingsprestaties, zowel voor bewerking als eenvoudige thermovorming, chemische corrosiebestendigheid is goed voor spuiten, zeefdrukken, vacuümcoaten, toepassingen voor film- en andere oppervlaktedecoratie Divers ontwerp Acrylplaat kan worden geverfd, het oppervlak kan worden bespoten, Glass Boards zeefdruk of vacuümcoating Acrylboard kan een verschillende oppervlakteglans en patronen hebben Acryl heeft een grote verscheidenheid aan kleuren, en heeft buitengewoon uitstekende algehele prestaties , biedt ontwerpers een verscheidenheid aan opties.

Geschikt voor installatie in veiligheidszone met speciale behoeften Uitstekende isolatieprestaties, geschikt voor een verscheidenheid aan elektrische apparatuur, licht van gewicht, lichter dan gewoon glas, gebouwen en beugels om de lading van kleine kleurrijke, hoge helderheid, andere materialen te dragen, kunnen niet vergelijkbaar zijn met plasticiteit , Glass Boards modelleren Variërend, gemakkelijk te verwerken, gemakkelijk terug te winnen, gemakkelijk te onderhouden, gemakkelijk te reinigen voor regenachtige dagen, of scrubben met zeep en een zachte doek.

Brandwerende anorganische isolatieplaat kan polystyreenplaat en andere organische materialen voor buitenmuren en dakisolatie vervangen. Brandwerende anorganische geluidsisolatieplaat Dunne pleisterisolatie aan de buitenzijde bestaat uit scheidingsmortel, vuurvaste isolatieplaatisolatie, dunne pleister en afwerklaag, vuurvaste anorganische isolatieplaat kleefmortel met kleefmethode Aan de basis, glasplaten een dunne laag glasvezelmat winkel.

Met de levensduur van hetzelfde gebouw: systeemstabiliteit, anti-carbonatatie, veroudering en vorstbestendigheid, uitstekende weersbestendigheid en leven met gebouwen. Glasplaten De levensduur van een gebouw is 50-100 jaar, de levensduur van organische materialen is meestal 20-25 jaar, de secundaire bouwkosten zijn groot, de milieuvervuiling is groot en dit brengt ongemak met zich mee voor de productie en het leven van mensen.

Energiebesparing, milieubescherming en afval: cement en vliegas als de belangrijkste grondstoffen, hoge temperaturen zullen niet verbranden en produceren giftige gassen, niet-radioactief, glasborden zijn veilige en milieuvriendelijke producten; productie, constructie en gebruik van niet-gevaarlijke gasemissies, Materiaal vliegend stof op menselijke schade; gesloopt na de sloop van het gebouw, Glass Boards het materiaal verpletterd kan opnieuw worden gevuld gebruik, zal geen vervuiling veroorzaken aan het milieu, om duurzame productie te bereiken. Tegelijkertijd, als afvalproducten in overeenstemming met de nationale energiebesparende emissiereductie industriebeleid.