Huis > Nieuws > Inhoud

Glasborden Goede lichttransmissieprestaties

Aug 16, 2017

Plexiglazen plaat is ook bekend als acrylplaat, het belangrijkste materiaal is polymethylmethacrylaat. Glaspanelen Kant-en-klare plexiglasplaat, subkleur en kleurloze, doorschijnende snelheid van 92% of meer.

Acryl, ook bekend als speciale behandeling van plexiglas, plexiglas vervangende producten, met acrylproductie van lichtbakken met lichttransmissieprestaties, zuivere kleur, rijke kleuren, mooie formatie, rekening houdend met de twee effecten van dag en nacht, een lange levensduur, niet invloed op het gebruik van functies, daarnaast acrylplaat en aluminium-kunststof plaat profielen, hoog niveau zeefdruk, enz. kan de perfecte combinatie zijn om te voldoen aan de behoeften van bedrijven, acryl kunststof is om de zakelijke winkel rang te verbeteren, verenigd bedrijf beeld van de beste buitenreclame vorm.

De helderheid van maximaal 92%, zoals een kristal, "plastic queen" reputatie Weerbestendigheid uitstekende oppervlaktehardheid en glans hogere verwerkingsprestaties, zowel voor mechanische verwerking als gemakkelijk te thermovormen chemische weerstand is beter, geschikt voor spuiten, Zeefdruk, vacuümcoating, film en ander oppervlaktedecoratieontwerp ontwerp Verscheidenheid van acrylplaat kan worden geverfd, het oppervlak kan worden geverfd, glasplaten zeefdruk of vacuüm coating acrylplaat kan een verschillende oppervlakteglans en patroon hebben Acrylplaatvariëteit, rijke kleuren, en heeft een zeer uitstekende algemene prestaties, om ontwerpers te voorzien van een verscheidenheid aan opties.

Geschikt voor installatie in de speciale behoeften van de veiligheidszone isolatieprestaties, geschikt voor een verscheidenheid van elektromateriaal, lichtgewicht, licht dan de helft van gewoon glas, gebouwen en stents om de lading van kleine kleurrijke, hoge helderheid, andere materialen te dragen kan niet match de plasticiteit, veranderlijk, glasborden gemakkelijk om te gaan met het herstel van hoge recovery rate, voor het groeiende bewustzijn van bescherming van het milieu en eenvoudig onderhoud, gemakkelijk te reinigen, regen kan natuurlijk schoon zijn, Glass Boards of scrub met zeep en zachte doek kan worden.

Schuimglasplaat kan op grote schaal worden gebruikt in de buiten- en dakisolatie van civiele gebouwen. Zoals het schuimglas licht, vuur, water, geen vervuiling, geen verbranding, een lange levensduur (dezelfde lange levensduur met het gebouw) en andere kenmerken, in combinatie met de eisen van de leefomgeving van de mens steeds hoger, is schuimglas de ideale muurisolatie bouwen Materialen en dakisolatiematerialen.

Schuimglasplaat is zowel koud materiaal als isolatiemateriaal, glasborden kunnen zich aanpassen aan de koude temperatuur tot een hoger temperatuurbereik, enzovoort. Tegelijkertijd is de belangrijke waarde ervan niet alleen voor vele jaren het gebruik niet zal degenereren, maar ook een vuur, schok effect spelen. Het is niet alleen veilig en betrouwbaar, maar ook duurzaam en staat bekend als "geen permanent isolatiemateriaal zonder vervanging" bij gebruik in lagetemperatuur- en koudekoude, ondergrondse technische, ontvlambare en explosieve, vochtige en chemisch erosieve omgevingen. Glasborden Dus het wordt veel gebruikt in de aardolie-, chemische-, ondergrondse engineering, scheepsbouw, Glass Boards nationale defensie-industrie, thermische isolatie en schoorsteenmantel anti-corrosie werken.

Brandwerende anorganische isolatieplaat kan polystyreenplaat en andere organische materialen voor buitenmuren en dakisolatie vervangen. Glasplaten Brandisolatie anorganische isolatieplaat dunne gips externe muurisolatiesysteem door de scheidingsmortel, vuurvaste anorganische isolatieplaat isolatielaag, dunne oppervlaktelaag en de samenstelling van de oppervlaktelaag, vuurvaste isolatieplaat isolatiemortel met een volledig plakkerige vaste vloer Op het basisniveau, de dunne wislaag is gevuld met glasvezelgaas.