Huis > Nieuws > Inhoud

Glasborden Goede lichttransmissieprestaties

Jun 28, 2017

Acryl, ook bekend als speciale behandeling van plexiglas, plexiglas vervangende producten, met acrylproductie van lichtbakken met lichttransmissieprestaties, Glass Boards pure kleur, rijke kleuren, mooi en soepel, rekening houdend met de twee effecten van dag en nacht, een lange levensduur , Glass Boards heeft geen invloed op het gebruik van functies, daarnaast kunnen acrylplaat en aluminium-kunststof plaatprofielen, hoogwaardige zeefdruk, enz. De perfecte combinatie zijn om aan de behoeften van bedrijven te voldoen, acrylkunststof is om het bedrijf te verbeteren winkelklasse, verenigd bedrijfsimago van het beste buitenreclame-formulier.

Translucent tot 92%, zoals kristal, "plastic queen" reputatie van uitstekende weersbestendigheid en glans hogere verwerkingsprestaties, zowel voor mechanische verwerking en gemakkelijk te thermovormen chemische weerstand is beter, geschikt voor spuiten, zeefdruk, vacuüm coating, film en andere ontwerp van de oppervlaktedecoratie Gediversifieerde acrylplaat kan worden geverfd, het oppervlak kan worden geverfd, zeefdruk of vacuümcoating acrylplaat kan een verschillende oppervlakteglans en patroon hebben Acrylplaatvariëteit, rijke kleuren, en heeft een zeer uitstekende algehele prestatie, Glass Boards om te voorzien ontwerpers met verschillende opties.

Geschikt voor installatie in de speciale behoeften van de veiligheidszone isolatie uitstekend, geschikt voor een verscheidenheid aan elektrische apparatuur, licht van gewicht, licht dan gewoon glas de helft van de gebouwen en stents om de lading van kleine kleurrijke, hoge helderheid te dragen, andere materialen kunnen niet match de plasticiteit, Glass Boards Verander de verwerking, gemakkelijk om te gaan met het herstelpercentage is hoog, voor het groeiende bewustzijn van milieubescherming en gemakkelijk onderhoud, eenvoudig schoon te maken, regen kan natuurlijk schoon zijn, of scrub met zeep en zachte doek kan worden .

Schuimglasplaat kan op grote schaal worden gebruikt in de buiten- en dakisolatie van civiele gebouwen. Aangezien het schuim glasachtig licht, vuur, waterdicht, niet-vervuilende, niet-brandende, Glass Boards een lange levensduur (dezelfde lange levensduur met het gebouw) en andere kenmerken, in combinatie met de eisen van de menselijke leefomgeving bescherming wordt steeds hoger, schuim glas is de ideale muurisolatie voor gebouwen Materialen en dakisolatiematerialen.

Schuimglazen plaat is zowel koud materiaal en isolatiemateriaal, kan zich aanpassen aan de kou tot het hogere temperatuurbereik, enzovoort. Tegelijkertijd is de belangrijke waarde niet alleen voor vele jaren zal niet degenereren, maar ook een vuur, schok effect spelen. Het is niet alleen veilig en betrouwbaar, maar ook duurzaam, en staat bekend als "geen permanent isolatiemateriaal zonder vervanging" bij gebruik in lagetemperatuur- en koudekoude, ondergrondse engineering, glasborden, ontvlambare en explosieve, vochtige en chemisch erosieve omgeving. Dus het wordt veel gebruikt in de aardolie-, chemische, ondergrondse engineering, scheepsbouw, nationale defensie-industrie, thermische isolatie en rookgasvoering anti-corrosie werken.