Huis > Nieuws > Inhoud

Glasborden Goede lichttransmissieprestaties

Jul 21, 2017

Plexiglazen plaat is ook bekend als acrylplaat, glasplaten. Het belangrijkste materiaal is polymethylmethacrylaat. Gebruiksklaar plexiglazen vel, subkleur en kleurloos, doorschijnende glasplaten van 92% of meer.

Acryl, ook bekend als speciale behandeling van plexiglas, plexiglas vervangende producten, met acrylproductie van lichtbakken met lichttransmissieprestaties, Glass Boards pure kleur, rijke kleuren, mooie formatie, rekening houdend met de twee effecten van dag en nacht, lange levensduur, heeft geen invloed op het gebruik van functies, daarnaast op acrylplaat en aluminium-kunststof plaatprofielen, hoog niveau zeefdruk, enz. Glassboards kunnen de perfecte combinatie zijn om aan de behoeften van bedrijven te voldoen, acrylkunststof is om de winkel te verbeteren rang, verenigd bedrijfsimago van de beste buitenreclame vorm.

Het weer en de zuur- en alkalische prestaties zijn goed, glazen platen niet vanwege langdurige zon en regen, en het fenomeen van vergeling en hydrolyse van acrylplaat met een lange levensduur, vergeleken met andere materialen, een lange levensduur van meer dan drie jaar goede lichttransmissie, omhoog tot 92% of meer, Glass Boards de vereiste lichtintensiteit is klein, waardoor energie-slagvastheid wordt bespaard, is 16 keer het gewone glas.

De helderheid van maximaal 92%, zoals een kristal, "plastic queen" reputatie Weerbestendigheid uitstekende oppervlaktehardheid en glans hogere verwerkingsprestaties, zowel voor mechanische verwerking als gemakkelijk te thermovormen chemische weerstand is beter, geschikt voor spuiten, Zeefdruk, vacuümcoating, Glasschijven film en ander ontwerp van de oppervlaktedecoratie ontwerp Verscheidenheid van acrylplaat kan worden geverfd, het oppervlak kan worden geverfd, zeefdruk of vacuümcoating acrylplaat kan een verschillende oppervlakteglans en -patroon hebben Acrylplaatvariëteit, rijke kleuren, en heeft een zeer uitstekende algemene prestaties, om ontwerpers te voorzien van een verscheidenheid aan opties.

Geschikt voor installatie in de speciale behoeften van de veiligheidszone isolatie prestaties, geschikt voor een verscheidenheid aan elektrische apparatuur, licht van gewicht, Glass Boards licht dan de helft van gewoon glas, gebouwen en stents om de lading van kleine kleurrijke, hoge helderheid, andere materialen te dragen kan de plasticiteit niet evenaren, Glass Boards veranderlijk, gemakkelijk om te gaan met het herstel van hoge recovery rate, Glass Boards voor het groeiende bewustzijn van milieubescherming en eenvoudig onderhoud, eenvoudig te reinigen, regen kan van nature schoon zijn, of scrubben met zeep en zacht doek kan zijn.

Schuimglasplaat kan op grote schaal worden gebruikt in de buiten- en dakisolatie van civiele gebouwen. Als het schuim glasachtig licht, vuur, water, geen vervuiling, geen verbranding, Glass Boards een lange levensduur (dezelfde lange levensduur met het gebouw) en andere kenmerken, in combinatie met de eisen van de leefomgeving van mensen steeds hoger, is schuimglas de ideale muurisolatie voor gebouwen Materialen en dakisolatiematerialen.

Schuimglazen plaat is zowel koud materiaal en isolatiemateriaal, kan zich aanpassen aan de koude temperatuur tot een hoger temperatuurbereik, enzovoort. Glass Boards Tegelijkertijd is de belangrijke waarde ervan niet alleen voor vele jaren het gebruik niet zal degenereren, maar ook een vuur, schok effect spelen. Het is niet alleen veilig en betrouwbaar, Glass Boards maar ook duurzaam, en staat bekend als "geen permanent isolatiemateriaal zonder vervanging" bij gebruik in lagetemperatuur en diep koude, ondergrondse engineering, ontvlambare en explosieve, vochtige en chemisch erosieve omgeving. Glasborden Dus het wordt veel gebruikt in de aardolie-, chemische, ondergrondse engineering, Glass Boards scheepsbouw, nationale defensie-industrie, thermische isolatie en schoorsteenmantel anti-corrosie werken.