Huis > Nieuws > Inhoud

Glasborden Goede transmissieprestaties

Oct 10, 2017

Plexiglazen plaat is ook bekend als acrylplaat, glasplaten. Het materiaal bestaat voornamelijk uit poly-methylmethacrylaat. Kant-en-klare plexiglasplaat, verdeeld in kleur en kleurloos, lichtdoorlatendheid van meer dan 92%.

Acryl ook bekend als speciale behandeling van plexiglas, het ministerie van Plexiglas vervangende producten, gemaakt met acryl lichtbak met goede prestaties, Glass Boards pure kleur, rijke kleuren, mooie flat, evenwicht tussen dag en nacht van de twee effecten, lange levensduur, geen invloed op het gebruik van dergelijke kenmerken, daarnaast acrylplaat en aluminium-kunststof plaat profielen, geavanceerde zeefdruk kan een perfecte combinatie zijn, om te voldoen aan de behoeften van bedrijven, acryl blister is om het niveau van zakelijke winkels te verbeteren, verenigd bedrijfsimago van de beste vormen voor buitenreclame.

De doorlaatbaarheid is zo hoog als 92%, Glass Boards zoals Crystal, heeft "de plastic keizerin" de reputatie weerbestendig extreem goede oppervlaktehardheid en glans hogere verwerkingsprestaties, beide geschikt voor mechanische verwerking en gemakkelijk te hittevormende chemische corrosiebestendigheid, Glas Borden die geschikt zijn voor sproeien, zeefdrukken, vacuümcoaten, film en andere toepassingen van oppervlaktebehandelingen Ontwerp gediversifieerde acrylplaat kan worden geverfd, oppervlak kan worden geverfd, zeefdruk of vacuümcoating acrylplaat kan verschillende oppervlakteglans en patroon van acrylplaat hebben, kleurrijk , en heeft uitstekende uitgebreide prestaties, Glass Boards voor ontwerpers om een ​​verscheidenheid aan keuzes te bieden.

Geschikt voor installatie in speciale Safety Zone isolatie prestaties, geschikt voor een verscheidenheid aan elektrische apparatuur licht van gewicht, lichter dan gewone glazen helft, gebouwen en stents onder de belasting van de kleine kleur prachtige, hoge helderheid, andere materialen kunnen niet vergelijkbaar zijn met de plasticiteit van sterke, vormverandering, verwerkingsvorm gemakkelijk te terugkrijgen hoog tarief, voor het meer verbeterde milieubewustzijn van het onderhoud van geschikt, gemakkelijk schoon te maken, kan de regen het natuurlijke schoonmaken zijn, de Glasraad of met zeep en zachte doekenscrub kan zijn.

Schuimglazen panelen kunnen op grote schaal worden gebruikt in de isolatie van buitenmuren en daken van civiele gebouwen. Omdat het schuimglas licht, vuur, waterdicht, niet-vervuilende, Glass Boards niet verbranden, een lange levensduur (met dezelfde lange levensduur) en andere kenmerken, in combinatie met de menselijke omgeving voor het overleven van milieubeschermingseisen, is schuimglas ideaal voor civiele bouwmuurisolatiematerialen en dakisolatiematerialen.

Schuimglazen panelen zijn zowel koude als isolerende materialen, die zich kunnen aanpassen aan het hoge temperatuurbereik, enzovoort. Tegelijkertijd is de belangrijke waarde ervan niet alleen het gebruik op lange termijn zal niet verslechteren, maar speelde ook een vuur, schokbestendig effect. In lage temperatuur cryogeen, Glass boards ondergrondse techniek, ontvlambare explosieve, vochtige en chemische erosie ruwe omgeving, niet alleen veilig en betrouwbaar, maar ook duurzaam, bekend als "geen vervanging van permanente isolatie." Daarom wordt het veel gebruikt in olie-, chemische-, ondergrondse engineering, Glass Boards scheepsbouw, nationale defensie-industrie isolatie en warmte behoud en rookgasvoering anti-corrosie werken.