Huis > Nieuws > Inhoud

Glasborden Goede transmissieprestaties

Aug 08, 2017

Plexiglazen plaat is ook bekend als acrylplaat, glasplaten. Het materiaal bestaat voornamelijk uit poly-methylmethacrylaat. Kant-en-klare plexiglasplaat, verdeeld in kleur en kleurloos, lichtdoorlatendheid van meer dan 92%.

Acryl ook bekend als speciale behandeling Plexiglas, Glass Boards het ministerie van Plexiglas vervangende producten, met acryl lichtbak met goede doorlaatbaarheid, kleurzuiverheid, rijke kleuren, mooie flat, rekening houdend met de twee effecten van de dag en nacht, lange levensduur, Glass Boards heeft geen invloed op het gebruik van dergelijke kenmerken, daarnaast, acrylplaat en aluminium-kunststof plaat, geavanceerde zeefdruk kan een perfecte combinatie zijn, Glass Boards om te voldoen aan de behoeften van bedrijven, acryl blister is het verbeteren van de business store grade, uniform bedrijfsimago de beste vorm van buitenreclame

verwering en zuur-alkali prestaties, Glass Boards zal niet te wijten zijn aan de eeuwige zon en regen, en het fenomeen van vergeling en hydrolyse van acrylplaat levensduur, en andere materialen in vergelijking met het leven van meer dan drie jaar van goede lichttransmissie, kan oplopen tot meer dan 92%, Glass Boards de vereiste lichtintensiteit is klein, energiebesparing sterke impact te besparen, is het gewone glas 16 keer.

De doorlaatbaarheid is zo hoog als 92%, zoals Crystal, heeft "de plastic keizerin" de reputatie weerbestendigheid buitengewoon goede oppervlaktehardheid en de glans hogere verwerkingsprestaties, Glass Boards is geschikt voor de mechanische verwerking en de gemakkelijke heet vormende chemische corrosieweerstand is goed , geschikt voor sproeien, zeefdrukken, vacuümcoaten, film en andere toepassingen voor oppervlaktedecoratie toepassing een verscheidenheid aan acrylplaat kan worden geverfd, glasplaten oppervlak kan worden geverfd, zeefdruk of vacuüm coating acrylplaat kan verschillende oppervlakteglans en patroon acrylplaat hebben verscheidenheid, kleurrijk, en heeft extreem uitstekende uitgebreide prestaties, biedt een verscheidenheid aan opties voor ontwerpers.

Geschikt voor installatie in speciale behoeften veilige zone isolatie prestaties zijn goed, geschikt voor een verscheidenheid aan elektrische apparatuur, licht van gewicht, glasplaten dan gewoon glas half licht, gebouwen en stents dragen de lading kleine kleur prachtig, hoge helderheid, is de andere materialen kunnen niet vergelijkbaar zijn met de plasticiteit, Glass Boards vorm veranderen, verwerking molding gemakkelijk terugvorderbare tarief, voor de toenemende milieu-bewustzijn van het onderhoud van handige, eenvoudig schoon te maken, regen kan natuurlijke reiniging, of met zeep en zachte doek scrub kan zijn.

Schuimglazen panelen kunnen op grote schaal worden gebruikt in de isolatie van buitenmuren en daken van civiele gebouwen. Omdat het schuim glas licht, vuur, waterdicht, niet-vervuilende, niet verbranden, Glass Boards een lange levensduur (met dezelfde lange levensduur) en andere kenmerken, in combinatie met de menselijke omgeving voor het overleven van milieubescherming eisen, is schuimglas ideaal voor civiele bouwmuurisolatiematerialen en dakisolatiematerialen.

Schuimglazen panelen zijn zowel koude als isolerende materialen, glasplaten die zich aan het hoge temperatuurbereik kunnen aanpassen enzovoort. Tegelijkertijd is de belangrijke waarde ervan niet alleen het gebruik op lange termijn zal niet verslechteren, maar speelde ook een vuur, schokbestendig effect. In lage temperatuur cryogeen, Glass boards ondergrondse engineering, ontvlambare explosieve, vochtige en chemische erosie ruwe omgeving, niet alleen veilig en betrouwbaar, maar ook duurzaam, bekend als "geen vervanging van permanente isolatie." Daarom wordt het veelvuldig gebruikt in olie, Glass Boards-chemicaliën, ondergrondse constructies, scheepsbouw, nationale defensie-industrieisolatie en hittebehoud en anti-corrosiewerken voor schoorsteenmantels.