Huis > Nieuws > Inhoud

Glass Boards spelen zijn rol

Oct 25, 2017

Wanneer de schuimglasplaat wordt verwerkt, zal de prijs van de geschuimde glasplaat veranderen volgens onze verschillende vraag. In feite, in onze markt, de overgrote meerderheid van de kopers in het bubbelglas te kopen, Glass Boards kiest hij schuim isolatieplaat.

Omdat het isolatieglas van schuimglas in de tijd gebruikt wordt, heeft het een bepaald isolerend effect op de temperatuur en kan het worden gebruikt als isolatiegordel van schuimglas. Glass Boards En het is meer dan sommige andere isolatieproducten in de verkoop, de prijs van schuimisolatieplaat is relatief goedkoper, het behoort tot de hittebehoudproducten in een relatief hoge kosteneffectieve producten. Dus als we nu de isolatieplaat moeten gebruiken, zullen de meeste kopers schuimisolatieplaat gebruiken, niet alleen het algemene gebruik van betere resultaten, glasplaten en de totale kosten is niet bijzonder duur, de meeste mensen kunnen dit accepteren. Dat is de reden waarom de overgrote meerderheid van de kopers bij het kopen van de isolatieplaat voor de schuimglasplaat zal kiezen.

Nu wordt het schuimglas gebruikt op de wanden en daken van de huizen waarin we leven en het is een goed materiaal voor thermische isolatie. Nu worden mensen steeds strenger met de leefomgeving, Glass Boards de schuimglasplaat voldoet net aan de hoge vraag van mensen. Dit schuimglas kan niet alleen warmte-isolatie ook koud zijn, kan in een koudere omgeving worden gebruikt, kan ook in een zeer hoge temperatuuromgeving worden gebruikt, de levensduur is erg lang, kan worden gebruikt voor een levensduur van gebouwen, zolang als het gebouw is niet beschadigd, glasborden de schuimglasplaat kan zijn rol normaal spelen. Daarom wordt het schuimglas over het algemeen gebruikt voor ondergrondse lage temperatuur, of opslag van brandbare of explosieve voorwerpen, in alle aspecten van ons leven kan worden gebruikt, geschikter voor ons leven, maar ook de veiligheid van ons leven verbeteren.

Brandwerende anorganische isolatieplaat kan polystyreenplaat en andere organische materialen die worden gebruikt als externe muur- en dakisolatie vervangen. Brandwerende anorganische isolatieplaat dun pleisterwerk extern muurisolatiesysteem door interface mortel, vuurvaste anorganische isolatieplaat isolatielaag, glasplaten dunne oppervlaktelaag en decoratieve coating-samenstelling, brandwerende anorganische isolatieplaat met zelfklevende mortel met volledige adhesiemethode bevestigd aan de basis, dun oppervlaktelaag bedekt met glasvezelgaas.

Foam Glass Insulation Board is een nieuw type isolatie, Glass Boards vlamvertragend, geluidabsorberend materiaal. Foam glas isolatieplaat van gebroken glas voor het materiaal, door de hoge temperatuur smelten door de centrifugale verwerking tot anorganische vezels, Glass Boards schuim glas muur isolatiemateriaal is een van de nieuwe milieubescherming materialen, met bescherming van het milieu, veiligheid, comfort, besparen prestatie.