Huis > Nieuws > Inhoud

Voorschriften voor glasborden

Sep 01, 2017

De niveaumeter van de glasplaat kan worden gebruikt om direct de hoogte van de vloeistof in de afgesloten container aan te geven. Het heeft de voordelen van een eenvoudige structuur, intuïtief en betrouwbaar, duurzaam, maar het medium in de container moet corrosief zijn met staal, staal en grafiet. De HG5 glasplaat-niveaumeter is de originele chemische industrie HG5-1364 ~ 1370-80 standaard voor directe instructies voor een verscheidenheid aan torens, tanks, tanks, dozen en andere containers binnen het vloeistofniveau. In het instrument op en neer de klep is uitgerust met veiligheid bal, wanneer het glas per ongeluk beschadigd, de bal in de container onder de druk van de rol, automatisch uitgeschakeld stroomkanaal om te voorkomen dat de vloeistofniveau uitstroom blijven. In het instrument aan het klepeind van de pluggatschroef, beschikbaar voor bemonstering of tijdens het onderhoud, laat u de resterende vloeistof in het instrument los. Volgens het principe van de connector, door het transparante glas om direct het werkelijke niveau van vloeistofniveau in de container weer te geven.

Instrument op de bovenste en onderste kleppen zijn uitgerust met M27 × 1,5 of ZG3 / 4 "schroefverbindingen, door de flens en de container verbonden om een ​​connector te vormen, door de glazen plaat kan direct de hoogte van het vloeistofniveau in de container worden afgelezen .

Belangrijkste specificaties

Afmetingen Meetbereik (installatiecentrumafstand L): 300.500.800,1100,1400,1700mm.

Werkdruk: 2.5.4.0.6.3MPa, 0.6MPa (voor R-type)

Materiaal: koolstofstaal, roestvrij staal

Werktemperatuur: -20 ~ +200 ℃

Automatische sluitdruk van stalen kogels: ≥0.2MPa

Met stoomdruk: ≤ 0,6 MPa stoommantelaansluiting: G1 / 2 "buitendraad

Voorzorgsmaatregelen

Om de rol van automatische verzegeling te verzekeren, moet de druk in het reservoirmedium groter zijn dan 0,2 MPa, de bovenste en onderste kleppen openen, de steel uit het aantal omwentelingen van niet minder dan 4 omwentelingen, zodat wanneer de bal gesloten deur , Buzhi Yu ontmoette de bovenkant van de stengel.

Niveaumeters voor glasmateriaal

1, het niveau gauge glas moet de juiste chemische stabiliteit en thermische stabiliteit, goede mechanische sterkte, uitzettingscoëfficiënt is klein;

2, kleur: de kleur van de glasplaat moet kleurloos of lichtgeel of lichtgroen zijn.