Huis > Nieuws > Inhoud

Glass Boards Het verzoek wordt steeds hoger

Jul 31, 2017

Schuimglasplaat kan op grote schaal worden gebruikt in de buiten- en dakisolatie van civiele gebouwen. Glass Boards Als het schuim glasachtig licht, vuur, water, geen vervuiling, geen verbranding, een lange levensduur (dezelfde lange levensduur met het gebouw) en andere kenmerken, in combinatie met de eisen van de leefomgeving van de mens steeds hoger, Glass Boards schuim glas is de ideale muurisolatie voor gebouwen Materialen en dakisolatiematerialen.

Schuimglasplaat is zowel koud materiaal als isolatiemateriaal, glasborden kunnen zich aanpassen aan de koude temperatuur tot een hoger temperatuurbereik, enzovoort. Tegelijkertijd is de belangrijke waarde ervan niet alleen voor vele jaren het gebruik niet zal degenereren, maar ook een vuur, schok effect spelen. Glasplaten Het is niet alleen veilig en betrouwbaar, maar ook duurzaam, en staat bekend als "geen permanent isolatiemateriaal zonder vervanging" bij gebruik in lage temperatuur en diep koud, ondergronds, brandbaar en explosief, de vochtige en chemisch erosieve omgeving van Glass Boards. Dus het wordt veel gebruikt in de aardolie-, chemische, ondergrondse engineering, scheepsbouw, nationale defensie-industrie, Glass Boards thermische isolatie en schoorsteenmantel anti-corrosie werken.

Schuimglas isolatieplaat is A1 klasse vuurvast materiaal, heeft een goede brandwerendheid, vuurvastheid van 1000 ℃ of meer, om tegemoet te komen aan de Volksrepubliek China Ministerie van Openbare Veiligheid, Glass Boards Ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijk Publiek [2009] Nr. 46 document eisen en het ministerie van Openbare Veiligheid 2011 3 Op 14 april afgegeven een "duidelijk over de civiele bouw isolatiematerialen vuur toezicht en beheer van de relevante eisen van de kennisgeving" (aangeduid als "No. 65") biedt "civiele bouwisolatie materialen gebruikmakend van verbrandingsprestaties voor de "vereisten van het A-niveau"

Schuimglas isolatieplaat gesloten snelheid van 95%, glasborden hoge porositeit om convectieve warmteoverdracht te verminderen, is een voorwaarde voor een hoge isolatie. De thermische geleidbaarheid van de vuurvaste isolatieplaat en de thermische geleidbaarheid van de polystyreenplaat zijn in wezen dezelfde, glasplaten die kunnen voldoen aan de vraag naar isolatie van gebouwen.

Het product compressie, buigen, Glass Boards sterkte-indicatoren zijn hoog, bereikt een relatief lage dichtheid van relatief hoge sterkte, Glass Boards het gebruik en transport is niet gemakkelijk te breken, Glass Boards en voldoen aan de brand integriteit.

Schuimglazen isolatieplaten bij hoge temperaturen zullen niet verbranden en geen giftige gassen afgeven, zijn veilige, milieuvriendelijke bouwmaterialen.

Schuimglazen isolatieplaat levensduur van meer dan 70 jaar, en bouwleven kan worden gesynchroniseerd.

Productie, constructie en gebruik van geen schadelijke gasemissies voor de impact van het milieu; om dubbele afvalverwijdering van afvalstoffen naar de milieuverontreiniging te voorkomen; Glasplaten zullen niet leiden tot het verbranden van de traditionele isolatiematerialen naar het milieu en de bedreiging van de persoonlijke veiligheid; Stof op de menselijke luchtwegen en huidschade veroorzaakt door het gebouw na de sloop van afval, Glass Boards het materiaal kan opnieuw worden gevuld met het gebruik van crushing, zal geen vervuiling veroorzaken aan het milieu, om duurzame productie te bereiken.

De vuurvaste anorganische isolatieplaat is een materiaal met meerdere gesloten gaten, dus het is ook een goed geluidsisolerend materiaal, het kan een goed geluidsisolerend effect hebben, waardoor de geluidsbelasting aanzienlijk wordt verminderd en de leefomgeving wordt verbeterd.