Huis > Nieuws > Inhoud

Glasborden Zeer sterk

Jul 10, 2017

Schuimglas is het meest gangbare isolatiemateriaal in de bouwisolatie-industrie, Glass Boards de thermische isolatieprestaties zijn zeer sterk, de vuurprestaties tot A-klasse onbrandbaar effect, de levensduur van maximaal 100 katoen voor een lange tijd, Glass Boards ver meer dan het leven van het gebouw zelf, Glass Boards We schuim glasfabrikanten bij de productie van dit product bij het gebruik van de meest geavanceerde productie-apparatuur, we hoeven niet het gebruik van problemen met de productkwaliteit te overwegen, we vooral overwegen is wat de toepassingsgebied van schuimglasplaat.

Schuimglazen plaat in de verwerkingstijd, glasplaten volgens onze verschillende behoeften van de prijs van schuimglas plaat zal een aantal veranderingen hebben. Dus in feite, in onze markt, zijn er de overgrote meerderheid van kopers in de schuimglazen plaat om te kopen, zal hij schuim isolatieplaat kiezen.

Omdat de isolerende plaat van schuimglas in gebruik is, heeft het een zeker isolatie-effect en kan het worden gebruikt als een isolatie van schuimglas. En het is meer dan sommige van de andere isolatieproducten in de verkoop, de prijs van schuimisolatieplaat zal relatief goedkoper zijn, het is een relatief hoge prijs van isolatieproducten, een product. Dus als we nu de isolatieplaat moeten gebruiken, zal de overgrote meerderheid van de kopers de schuimisolatieplaat gebruiken in de tijd, niet alleen is het algemene gebruik van het effect beter, en zijn de totale kosten niet bijzonder duur, de meeste mensen zijn Kan worden geaccepteerd. Dus dit is de reden waarom de overgrote meerderheid van de kopers in de isolatieplaat te kopen, Glass Boards zal de reden voor het bellenglas kiezen.

Nu is de glazen bubbelplaat in onze woonkamer op de muren van het huis en heeft toepassingen op het dak, een goede isolatiemateriaalisolatie. Nu de mensen die leven op de steeds strengere eisen, de bubbelglazen plaat net in lijn met de grote vraag van mensen. De schuimglasplaat kan niet alleen geïsoleerd worden, maar ook koud, Glass Boards kunnen worden gebruikt in koudere omgevingen, kunnen ook worden gebruikt in een omgeving met hoge temperaturen, zijn lange levensduur, kunnen worden gebruikt voor de levensduur van het gebouw, zolang het gebouw is niet beschadigd, schuimglasplaat kan zijn normale rol spelen. Daarom wordt deze schuimglazen plaat over het algemeen gebruikt voor lage temperatuur ondergronds, Glass Boards of op te slaan gemakkelijk te verbranden of te exploderen het object van het magazijn, in alle aspecten van ons leven kunnen worden gebruikt, Glass Boards geschikter voor ons leven, maar ook verbeteren onze levens De veiligheid.