Huis > Nieuws > Inhoud

Glasdecoratie Chemische eigenschappen

Jul 21, 2017

Verschillende stoffen door de absorptie van verschillende golflengten van ultraviolet licht, zullen de moleculen optreden energetische niveau overgang, van de overgang van de grondtoestand naar de aangeslagen toestand, Glasdecoratie veranderen de materiële chemische eigenschappen. Blootstellings- en ontwikkelingsproces verwijst naar het gebruik van de kenmerken van dit materiaal, van de ultraprecieze UV-parallelle lichtbron tot de maskerversie van de specifieke absorptie van een specifieke golflengte van bestraling met ultraviolet licht, en vervolgens de overtollige coating verwijderen met een chemische stof, Glasdecoratie om het proces van grafische overdracht te bereiken Belde het belichtingsproces.

Nu is het glas niet alleen gebruikt voor bouwmaterialen, wordt nu op grote schaal gebruikt in decoratieve materialen, kijk naar de toekomst, de Chinese decoratie-industrie heeft een goed ontwikkelingsperspectief, Glasdecoratie kleur decoratie-effect is de toekomstige ontwikkeling trend, het glas is zeer goed De belichaming van de kleur van het thema, het glas kan worden gebaseerd op verschillende ontwerpstijl om verschillende kleuren te bereiken, Glasdecoratie glasdecoratie is eenvoudig, flexibele veranderingen, het is de ontwerper favoriete decoratieve materialen.

Hedendaagse decoratieve glas is voornamelijk geschilderd glas, gezandstraald glas, glasdecoratie UV-drukglas. Verf glas is de glazen inkt gelijkmatig gespoten op het oppervlak van het glas, Glas Decoratie de kleur van het glas is meer selectief, maar het patroon is relatief eenvoudig, zandstralen gesneden glas is het oppervlak van het glas door korund of corrosieve chemische grondstoffen vernietigd na het spuiten van glasverf, de transparantie van het glas is veel lager, de kleur is niet waar. UV-printglas vervangt deze twee processen, UV-drukglas om de weg in de printpatronen van glasoppervlakken af ​​te drukken, een verscheidenheid aan houdingspatronen kan worden afgespeeld, de patroonkleur verandert flexibel.

Veel gezinnen zullen tussen de slaapkamer en de woonkamer tussen de muur in een glazen wand staan, op deze manier om het gevoel van ruimte uit te breiden. Feng Shui Xue dat er een soort van glas Xuan licht is, Glasdecoratie nergens is geschikt voor meer aandacht in huis. Net als de glazen wand tussen de woonkamer en de slaapkamer, zal Glass Decoration omdat de blik het denken van mensen verstoort, dus niet zou moeten zijn. Bovendien, de woonkamer is het gebied van gastactiviteit, is de zon, en de slaapkamer is de eigenaar van de rest van de plaats, Glasdecoratie is de yin, als het het gebruik van glazen wand is, in een blik door het patroon , Glas Decoratie de hoofdruimte en de gast van elke beweging zijn panoramisch uitzicht, De onevenwichtigheid tussen yin en yang, zal leiden tot emotionele instabiliteit, trance.

Veel mode mensen willen de slaapkamer in de slaapkamer veranderen in een glazen toilet. Voor dit patroon is Glass Decoration echter vanuit het oogpunt van feng shui ongunstig, Glass Decoration omdat de badkamer een plek is waar boze geesten angstig zijn, de toepassing van echte muur dicht.

In het luxe residentiële glas is de grootste kans op voorkomen, en sommige zullen glastegels gebruiken als decoratie, in de woonkamer of kamer op de grond, het leggen van glazen vloertegels, ontworpen voor verschillende patronen. Glasdecoratie Omdat het glas transparant is, kan het mensen geen "down to earth" gevoel geven, Glass Decoration, zodat mensen een gevoel van veiligheid missen. Omdat de grond in het huis aandacht besteedt aan veilig, zijn de glazen vloertegels niet geschikt voor gebruik thuis.