Huis > Nieuws > Inhoud

Glasdecoratie Kies en gebruik

Sep 01, 2017

Decoratieve decoratieve materialen steeds meer gediversifieerd, decoratief glas is ook meer en meer gebruikelijk, het kan niet alleen een mooi effect spelen, maar ook om te voldoen aan een aantal speciale milieu-eisen en privacy-behoeften, dan hoe decoratief glas te kiezen.

Methode stappen:

1. Het glas van de kleur wegens zijn anti-erosieeigenschappen kan zeer geschikt schoonmaken, evenals corrosiebestendig etc. zijn. Van toepassing op schuifdeuren, ramen, muren en andere delen.

2. Geglazuurd glas kan eenvoudig worden gereinigd en heeft geen invloed op de kleur, maar heeft ook een prachtig patroon. Van toepassing op binnendeuren, trappen en andere delen van het blok.

3. Reliëf in glaspatronen, en heeft een doorschijnend effect, met een gevoel van kijken. Het is geschikt voor schuifdeuren, schuifdeuren, binnenwanden en andere delen.

4. Spray glas kan worden gevormd door het zandstralen transparante en ondoorzichtige twee effecten, wanneer het gebruik van onafhankelijke keuze. Het is geschikt voor binnen, ramen, wanden en andere delen.

5. Borstglazen hebben veel patroonstijl, wat een delicaat zacht gevoel geeft. Van toepassing op schuifdeuren, scheidingswanden en andere delen.

6. Gesneden glazen patroon driedimensionaal gevoel van sterk, in de lichtbron onder het effect van helder, geven high-end gevoelens. Van toepassing op partitie, scherm en andere onderdelen.

Glas decoratie materialen die de ervaring van decoratie vrienden hebben gehad zijn zeer begripvol, glas decoratieve materialen zijn ontworpen voor decoratie in de glasproducten, de meeste van hen zijn diepe verwerking, gebeeldhouwde bloemen, gepolijst, struikgewas, geverfd en met de continue uitbreiding van de behoeften van mensen, meer en meer soorten decoratief glas, de volgende korte over de keuze van glas decoratieve materialen en gebruik.

1. Kenmerken van glasmateriaal

Glasmateriaal is een van de meest gebruikte decoratieve materialen in huisdecoratie, het is een onmisbaar materiaal in het gezinsleven. Met de wetenschappelijke en technologische vooruitgang en het streven van de mensen naar kwaliteit van leven blijft verbeteren, glas producten in de decoratie van de toepassing is ook steeds meer wijdverspreid. Het glas heeft de speciale eigenschappen van lichttransmissie, perspectief, geluidsisolatie en warmte-isolatie. Daarom wordt het veel gebruikt, niet alleen in deuren en ramen, maar ook in wanden en wanddecoratie-items die de helderheid en het decoratieve effect moeten verbeteren. De

2. Het transport van glasmateriaal

Glas materiaal is zeer gemakkelijk om de decoratieve materialen te beschadigen, schade zal de prestaties van materialen en decoratieve effect te verminderen, daarom moet in het transport beschermende maatregelen treffen. In de partij transport van plaatwerk, moet worden gebruikt houten kist, en doen een goede baan van schokabsorptie, decompressie bescherming, een stuk transport, moet ook worden bevestigd, plus shock, vacuüm liner. Glazen stenen voor verpakking van golfkartonnen dozen, transport moet voorzichtig zijn, is ten strengste verboden gooien en knijpen. Glazen plaat moet worden geplaatst opslag, glazen tegels gestapelde opslag mag zijn laadvermogen niet overschrijden.

3. Kwaliteitsidentificatie van glasmaterialen

Glazen plaat inspectie, het uiterlijk van de kwaliteit is vooral om de vlakheid te controleren, de aanwezigheid van bubbels, insluitsels, krassen, lijnen en mist en andere kwaliteitsgebreken, het bestaan ​​van dergelijke defecten in het glas, in het gebruik van vervorming, transparantie te observeren , mechanische sterkte en thermische stabiliteit van glas, engineering mag niet worden gebruikt. Omdat het glas transparante objecten is, kan de basis bij visuele selectie de kwaliteit van goed of slecht identificeren. Naast de vereisten voor vlakglas testen, moet het ook de kwaliteit van de verwerking testen, of de standaardafmetingen, verwerkingsnauwkeurigheid en patroonhelderheid voldoen aan de vereisten, terwijl de rand niet mag worden onvolledig.

De uitzichtkwaliteit van de holle glastegels mag niet barsten en het ondoorzichtige niet-gesmolten materiaal is niet toegestaan ​​in het glazen kozijn. Het is niet toegestaan ​​om te lassen en te lijmen tussen de twee glasachtige lichamen. Visuele inspectie van bakstenen lichaam mag geen rimpelingen, luchtbellen en glaslichaam hebben in de ongelijkmatige vorming van de gelaagde strepen. Glazen tegels op het oppervlak van het grote oppervlak moeten minder dan 1 mm zijn, convex moet minder zijn dan 2 mm, het gewicht moet voldoen aan de kwaliteitsnormen, geen oppervlakkige kromtrekken en kerf, braam en andere kwaliteitsgebreken, de hoek ten opzichte van de oprichter.