Huis > Nieuws > Inhoud

Glasdecoratie Decoraties

Jun 28, 2017

Glas decoratie feng shui, glas als een landschapsdecoratie decoraties in onze woning verbetering wordt vaak gebruikt, maar hetzelfde grote aantal van het gebruik van glas ook leiden tot gemakkelijk wat feng shui taboe op het probleem te maken. Glasdecoratie Dus hoe kunnen we de feng shui beter maken in het geval van goed gebruik?

In feite heeft dit patroon ook de traditionele geomantie van de voet van het kwaad, moderne geomantie in de lege, lage dingen genaamd water, probeer de wind en regen te ontmoeten, Glasdecoratie het hangt af van het glas te weerstaan, lang verleden Zal veroorzaken schade aan mensen in de woonkamer, de betekenis van thuis is immers warm, vredig, bestand tegen wind en regen. En als alleen het glas de wind en regen blokkeert, dan voelt Glass Decoration mensen zich niet praktisch, Glass Decoration een groot stormachtig gevoel van crisis. Niet alleen zal de rijkdom beïnvloeden, terwijl de fysieke gezondheid ook nadelig is, omdat de woonkamer de plaats is van familie-activiteiten, dus iedereen die hier woont, heeft impact.

Hetzelfde probleem bestaat nog steeds in de slaapkamer. In de Chinese filosofie noemde Glass Decoration de yin en yang harmonische de optimale omgeving. En in de slaapkamer, als deze naar de vloer van de glazen wand is gericht, wordt Glasdecoratie vaak geopend. De gordijnen zijn zonneschijn in de kamer, vormen een licht kwaad en meestal gesloten zullen de gordijnen te donker aanvoelen. Deze situatie zal leiden tot onenigheid van het paar. Slaapkamer om een ​​evenwicht van licht te hebben, maakt het paar emotionele harmonie.

Nu zijn veel huizen vaak de slaapkamer, Glasdecoratie de woonkamer zijn verbonden met het balkon, dus dat zal het gebied groter en beter belichten, het zou een goede zaak zijn geweest. Glasdecoratie Maar sommige bouwers om het landschap te benadrukken kunnen beter genieten van het effect, zodat gebruikers op het strand lijken te zijn aangezien de villa, vaak gemaakt op het balkon, de verticale vloer van de glazen wand is, zodat het kan vernietig het patroon.

Dit patroon, mensen voelen aan de voet van de leegte, wanneer de huurders in de woonkamer activiteiten, voorstellen dat de zijkant van de voet leeg is, hoge vloer, dan vaak bang, geen gevoel van veiligheid. Tegelijkertijd kunnen anderen een piepend gevoel veroorzaken, en het hart is ook wantrouwend ten opzichte van het kwaad. Omdat het huis anders is dan het hotel, Glass Decoration het hotel openbare plaatsen, is het noodzakelijk om een ​​geheime ruimte, we zijn gewone hotels, glazen decoratie bars en andere vloer glazen apparaat is niet van toepassing op het huis.

In sommige luxe bungalows of duplex villa's, zal Glass Decoration sommigen glazen tegels gebruiken als decoratie, in de kamer of kamer op de grond met glastegels leggen, en om patronen voor decoratie te maken. Omdat het glas transparant is, kan het mensen geen "down to earth" gevoel geven, Glass Decoration, zodat mensen een gevoel van veiligheid missen. En de vloer van de kamer of kamer moet stabiel zijn, zodat de glazen vloertegels niet geschikt zijn voor gebruik thuis.

Glazen wanddecoratie is ook de recente ontwerpers graag de decoratieve technieken gebruiken, men kan het huis een gevoel van ruimte te trekken, en ten tweede rijk in verandering, Glasdecoratie vaak verrassingen. Glazen wandversieringen zijn acceptabel, maar er is een principe dat niet geschikt is voor bedden. Bovendien moet de glazen wanddecoratie vertrouwen op de echte muur en set, zal de ruimte niet vals maken. Kortom, Glass Decoration moet het huis van de glasdecoratie niet te veel zijn, hoe gebruik te maken van de specifieke, verschillende kamerstructuur heeft een ander argument.