Huis > Nieuws > Inhoud

Glasdecoratie ontwerp

Jul 31, 2017

Er worden goede achtergronden ontworpen, Glasdecoratie door de constructie van zorgvuldig ontwerp en planning van de decoratie, inclusief hoe de achtergrondmuur moet worden ontworpen, enkele materialen met stijl, Glasdecoratie en de belangrijkste ontwerpmodellen voor wandmodellering en andere planning.

Beginnen met het plannen van kunstglasachtergrond, denk eerst aan de grootte van deze muur. Ontwerptijd, als de achtergrond te klein is, de algehele look te gierig, als het te veel is ontworpen, Glasdecoratie lijkt de woonkamer depressief. Om de achtergrond van de tv en de algehele coördinatie te maken, is er een volledig decoratief effect. De juiste benadering is gebaseerd op de grootte van de woonkamer en de grootte van de tv om de grootte van de achtergrondmuur te bepalen.

Art Glass TV-achtergrond kan worden overdreven door de unieke vorm en kan zeer modern zijn, maar ook teruggaan naar traditie en de eenvoudige weerspiegelen. Glasdecoratie Het is vermeldenswaard dat zelfs als het grafische ontwerp, kunst glazen achtergrond ook het beste ontwerp is. Gewoon alleen gebruiken bij kunstglas voor de achtergrondwand is te koud en niet warm, met een verscheidenheid van andere mix met het gebruik van betere resultaten.

Selectie van kunstglas om de achtergrondwand van de tv te doen, Glasdecoratie de keuze van materialen kan worden omschreven als rijk en kleurrijk, bijna met een van de ideale van moderne decoratie-effect. Volgens de classificatie van de decoratiestijl heeft kunstglas een verscheidenheid aan kleuren met kleur en transparantie, met verschillende decoratieve effecten van spiegel en vlak. Bepaal eerst de algehele stijl van het verbeteren van het interieur, de vorm van de wanddecoratie in de vorm van een glazen decoratie en bepaal vervolgens de kleur van de achtergrond van de tv met.

Beschouw het kunstglas als achtergrondwandontwerp, Glasdecoratie hetzelfde om te bepalen is de selectie van kunstglas. Als decoratief paneel aan de muur, is Glass Decoration de beste keuze voor de kunst van het glasoppervlak om vlak te zijn, de textuur om hard te zijn, wordt het aanbevolen om het formele merk van de markt voor bouwmaterialen te kopen. Tegelijkertijd kunnen voorwaardelijke vrienden kiezen voor een goed geluidsisolerend schuimglasmateriaal, of een sterke weerstand tegen de veiligheid van kunstglas.

Het gebruik van kunstglas materiaal om tv-achtergrond te doen, kan Glass Decoration de ruimte geven om een ​​sterke modern te brengen, de kosten zijn niet erg hoog, maar de bouw van hoge moeilijkheidsgraad.

Begin met de constructie van de kunstglazen achtergrondmuur, de eerste is de basisbehandeling van de muur, schraapmassa en partij as, waarbij de wanden glad moeten zijn, Glasdecoratie geen drijvende grond, stof en met een laag bedekt met vochtbescherming voor bescherming.

Nadat de basisbehandeling goed is, kunt u om het decoratieve paneel stevig en soepel te installeren een kant van de kernplaat over de basis kiezen. Glasdecoratie Afhankelijk van de ontwerpmaat, om de kunstglazen muur te installeren op de muur van de spijker in de negen-board rendering, Glasdecoratie die een uniforme installatie van nietjes stevig vereist, het geheel in de buurt van de muur effect soepel.

Na de grote kernplaat, plak dan de kunstglasplaat. Glasdecoratie Volgens het ontwerp om het plakgebied te tekenen, het gebruik van glaslijm gelijkmatig gecoat op de achterkant van het fineer, plak op de grote kernplaat. Voor het grotere gewicht van de kunst van glazen stukken, volgens de situatie om een ​​spiegel toe te voegen om ervoor te zorgen dat de installatie van een firma.

Art glass achtergrondmuur is geïnstalleerd, voor het ontwerp van de tv op de muur van de familie, moet proberen om het kunstglas te maken om de tv te voorkomen. Als u op het kunstglas wilt boren, dan speelt Glass Decoration de werking van een hoog technisch gehalte af. Daarom, Cai Sheng achtergrond muur deskundigen in het ontwerp en planning aanbevelen het gebruik van glas en andere materialen die worden gebruikt om de locatie van de vaste tv-planken, Glass Decoration onderdak in de plaats met houtvervanging te berekenen. Dezelfde tijd als

Art glas TV wanddecoratie vanaf het begin van de ontwerpplanning moet voorzichtig en serieus zijn, aandacht besteden aan de volledige aandacht van de haalbaarheid van modellering, Glass Decoration strikte decoratie en andere details.