Huis > Nieuws > Inhoud

Glazen decoratie gemakkelijk te gebruiken

Aug 16, 2017

Goede achtergronden worden ontworpen, door de constructie van een zorgvuldig ontwerp en planning van de decoratie, inclusief het ontwerpen van de grootte van de achtergrondmuur, een paar materialen met stijl, glasdecoratie en de belangrijkste muurmodellering met ontwerpmodellen en andere planning.

Beginnen met het plannen van kunstglasachtergrond, denk eerst aan de grootte van deze muur. Ontwerptijd, als de achtergrond te klein is, de algehele look te gierig, als het te veel is ontworpen, Glasdecoratie lijkt de woonkamer depressief. Om de achtergrond van de tv en de algehele coördinatie te maken, is er een volledig decoratief effect. De juiste benadering is gebaseerd op de grootte van de woonkamer en de grootte van de tv om de grootte van de achtergrondmuur te bepalen.

Art Glass TV-achtergrond kan worden overdreven door de unieke vorm en kan zeer modern zijn, maar ook terugkeren naar traditie en het eenvoudige weerspiegelen. Het is vermeldenswaard dat zelfs als het grafische ontwerp, glazen decoratie kunst glazen achtergrond ook het beste ontwerp is. Gewoon alleen gebruiken bij kunstglas voor de achtergrondwand is te koud en niet warm, met een verscheidenheid van andere mix met het gebruik van betere resultaten.

Selectie van kunstglas om de achtergrondwand van de tv te doen, de keuze van materialen kan worden omschreven als rijk en kleurrijk, bijna met een van de ideale van moderne decoratie-effect. Glasdecoratie Volgens de indeling in de versieringsstijl heeft kunstglas een verscheidenheid aan kleuren met kleur en transparantie, met verschillende decoratieve effecten van spiegel en vlak. Bepaal eerst de algehele stijl van het verbeteren van het interieur, de vorm van de wanddecoratie in de vorm van een glazen decoratie en bepaal vervolgens de kleur van de achtergrond van de tv met.

Overweeg het achtergrondontwerp van de kunstglasachtergrond, hetzelfde om te bepalen is de selectie van kunstglas. Als een decoratief paneel aan de muur, de beste keuze voor de kunst van het glasoppervlak om plat te zijn, de textuur om hard te zijn, wordt het aanbevolen om het formele merk van de markt voor bouwmaterialen te kopen. Tegelijkertijd, Glas Decoratie voorwaardelijke vrienden kunnen kiezen voor een goede geluidsisolatie schuim glas materiaal, of een sterke weerstand tegen de veiligheid van kunstglas.

Het gebruik van kunstglas materiaal om tv-achtergrond te doen, kan de ruimte geven om een ​​sterke moderne brengen, de kosten zijn niet erg hoog, maar de bouw van hoge moeilijkheidsgraad.

Begin met de constructie van de kunstglazen achtergrondmuur, Glasdecoratie, de eerste is de basisbehandeling van de muur, schraapmassa en partij as, waarbij de wanden glad moeten zijn, geen zwevende grond, stof en met een laag bedekt met vochtbescherming moeten worden beschermd.

Nadat de basisbehandeling goed is, kunt u om het decoratieve paneel stevig en soepel te installeren een kant van de kernplaat kiezen die op de basis ligt. Glasdecoratie Afhankelijk van de ontwerpgrootte, om de kunstglaswand op de muur van de spijker te installeren in de rendering met negen platen, waarvoor een uniforme installatie van de nietjes stevig is vereist, werkt het geheel dicht bij het wandeffect glad.

Na de grote kernplaat, plak dan de kunstglasplaat. Volgens het ontwerp om het plakgebied te tekenen, het gebruik van glaslijm gelijkmatig gecoat op de achterkant van het fineer, plak op de grote kernplaat. Glasdecoratie Voor het grotere gewicht van de kunst van glazen stukken, afhankelijk van de situatie om een ​​spiegel toe te voegen om ervoor te zorgen dat de installatie van een firma.

Art glass achtergrondmuur is geïnstalleerd, voor het ontwerp van de tv op de muur van de familie, moet proberen om het kunstglas te maken om de tv te voorkomen. Als u op het kunstglas wilt boren, dan speelt Glass Decoration de werking van een hoog technisch gehalte af. Daarom, Cai Sheng achtergrondmuurdeskundigen bevelen in het ontwerp en de planning het gebruik van glas en andere materialen aan die worden gebruikt om de locatie van de vaste tv-planken te berekenen, beschutting op de plaats met houtvervanging.

Achtergrondmuurselectie van kunstglas, Glas Decoratie het materiaal om veilig te zijn, glas vereisen met een veilig proces van verwerking, het wordt aanbevolen om kunstglasonderdelen te kiezen. Als u kiest voor een kunstwerk, niet gemakkelijk te gebruiken, maar ook voor de installatie en het onderhoud om veel problemen te brengen.