Huis > Nieuws > Inhoud

Glasdecoratie Flexibele kleurwijzigingen

Oct 10, 2017

Tegenwoordig wordt glas niet alleen gebruikt voor bouwmaterialen, Glass Decoration wordt op grote schaal gebruikt in decoratieve materialen, met het oog op de toekomst, China's decoratieve industrie heeft een goed ontwikkelingsperspectief, kleur decoratief effect is de toekomstige trend van ontwikkeling, glas een zeer goede belichaming van de thema van kleur, glas decoratie glas kan worden gebaseerd op verschillende ontwerpstijl om verschillende kleuren te bereiken, glas decoratie werking is eenvoudig, flexibele verandering, is de ontwerper de favoriete decoratieve materialen.

Het decoratieve glas van vandaag heeft voornamelijk verfglas, zandstralen met beeldhouwglas, UV-drukglas. Het verfglas wordt gelijkmatig op het glasoppervlak gespoten, Glasdecoratie de kleur van het glas is selectiever, maar het patroon is relatief enkel, zandstralen gebeeldhouwd glas ligt op het glasoppervlak met carborundum of bijtende chemische materialen die op het glas worden gespoten, glas licht doorlaatbaarheid sterk verminderd, Glasdecoratie de kleur is niet waar. UV-printen Glas is ter vervanging van deze twee processen, UV-drukglas in de vorm van afdrukken op het oppervlak van de glasdrukpatronen, allerlei soorten schoonheidspatronen kunnen worden afgespeeld, de patroonkleur kan flexibel worden gewijzigd.

Glazen wandversiering is ook een recente ontwerper zoals de toepassing van decoratieve technieken, men kan een groot huis van ruimte trekken en dan rijk aan verandering, vaak aangenaam verrast. Glazen wandafwerkingen zijn acceptabel, maar er is een principe dat niet geschikt is voor bed. Daarnaast moet Glass Decoration de glazen wanddecoratie afhangen van de vaste wand, maakt de ruimte niet onbekend.

In sommige luxe villa's of in het ontwerp van een duplexvilla decoratie, zullen sommige eigenaren glazen vloertegels gebruiken als decoratie, dat wil zeggen in de woonkamer of de vloer van de kamer om glazen vloertegels te leggen en om een ​​patroon voor decoratie te maken. Experts analyse dat Glass Glass door glasdoorlatendheid mensen geen "down-to-earth" gevoel kan geven, dus mensen gebrek aan veiligheid zullen geven. De vloer in de woonkamer of kamer moet stabiel zijn, dus de glazen vloertegels zijn niet geschikt voor gebruik in huis.

Sommige families in de decoratie van de slaapkamer en woonkamer tussen de scheidingswand, vervangen door glazen wanden, dat dit bevorderlijk is voor het vergroten van het gevoel van ruimte. Sommige easy-learning experts geloven dat Glass een soort van donker licht heeft, niet overal is geschikt, meer aandacht moet thuis worden besteed. Net als de glazen wand tussen de woonkamer en slaapkamer, omdat vegen, zal het denken van mensen verstoren, Glas Decoratie dus het is niet geschikt.

Als het toilet met behulp van glas te blokkeren, dan is Feng Shui moeilijk te bloeien, vanuit het oogpunt van Feng Shui is ook niet geschikt, omdat het toilet, ongeacht hoe alles een slechte plaats is, tot de yin behoort, moet worden verborgen , dus het gebruik van een massieve muur, in plaats van met transparante glazen wand, Glasdecoratie voor het glas feng shui, zal waarschijnlijk veroorzaken dat het gasveld van mensen niet glad is.