Huis > Nieuws > Inhoud

Glasdecoratie Intelligent

Oct 17, 2017

De huidige decoratie van het materiaal wordt steeds rijker, mensen op kantoor en thuisontwerp worden steeds diverser, persoonlijker en intelligenter. In deze omgeving, Glas Decoratie "lichte decoratie, zware decoratie" het concept van meer identiteit van mensen, meer aandacht voor decoratieve bouwmaterialen groene milieubescherming is een trend geworden. Glazen scheidingswand als een nieuw type ruimteverdelingsmateriaal, voornamelijk interieurdecoratie van het gebouw, de toon en sfeer van de vormgevingsvorm, Glasdecoratie en we gebruiken de glazen wand hoofdzakelijk op basis van de rol van keuze.

Modern interieurontwerp, inclusief zachte en harde decoratie van het geïntegreerde ontwerp van de binnenomgeving, waarbij niet alleen de visuele omgeving en engineeringtechnologie betrokken zijn, maar ook het licht, geluid, warmte, stemming, toon, sfeer en culturele connotaties. Daarom moet Glass Decoration het ontwerp worden gecombineerd met decoratieve kunst om het doel van interieur schoonheid te bereiken. In de binnenhuisarchitectuur, dimmen glazen scheidingswand transparant en geatomiseerd twee staten, kan kiezen uit verschillende kleuren of andere verwerking naar behoefte, Glas Decoratie zoals de clip gemaakt in verschillende patronen, geven volledig spelen om het esthetische effect van decoratie. Het dimmen van glazen scheidingswand kan het gordijn vervangen, hoeft alleen een afstandsbediening voorzichtig, glas onmiddellijk verneveld, Glas Decoratie, zodat u geniet van de technische zin van het gordijn met het effect.

In het kantoor of in de inrichting van de kamer, of meubels of sieraden meubels en display, om op de achtergrond te zijn van het binnenmilieu om te foliën, in de kantoorversiering is ook om de bedrijfscultuur van het bedrijf te dwarsbomen. en het dimmen van glas transparant en wit twee staten, Glasdecoratie om een ​​eenvoudige en zonder verlies van de sfeer van stijl te creëren, ook folie een mode-smaak, gemakkelijker in een verscheidenheid aan decoratieve stijl.

In de ruimte zijn er tijden dat er een ongewenste plek is om aan te passen of om de ruimte te verbeteren die niet helder genoeg is. Maar in de decoratie van de werkelijkheid, is onze meest voorkomende gebruik van de glazen wand om een ​​grote kantoorruimte van elkaar te scheiden. Glasdecoratie Dimmen glas flexibele en efficiënte state-switching ervaring laat het toe om de traditionele partitie niet te kunnen vergelijken voordelen, Glass Decoration, dat is het grootste voordeel van dimmen glas. Redelijke verdeling van de ruimte, niet alleen kan de omgeving verfraaien, Glas Decoratie, maar ook effectief verbeteren van de binnenruimte flexibiliteit en controle, Glas Decoratie in de verbetering van de benutting van de binnenruimte, maar ook sterk verbeteren van de efficiëntie van de keuze van het beste van beide werelden .