Huis > Nieuws > Inhoud

Glas decoratie materiaal

Aug 24, 2017

Decoratieve glasmaterialen die de ervaring van decoratie vrienden hebben gehad zijn zeer begripvol, glas decoratieve materialen zijn ontworpen voor decoratie in de glasproducten, de meeste van hen zijn diepe verwerking, gebeeldhouwde bloemen, gepolijst, scrub, geverfd en met de continue uitbreiding van de behoeften van mensen, meer en meer soorten decoratief glas, de volgende korte over de keuze van glas decoratieve materialen en gebruik.

1. Kenmerken van glasmateriaal

Glasmateriaal is een van de meest gebruikte decoratieve materialen in huisdecoratie, het is een onmisbaar materiaal in het gezinsleven. Met de wetenschappelijke en technologische vooruitgang en het streven van de mensen naar kwaliteit van leven blijft verbeteren, glas producten in de decoratie van de toepassing is ook steeds meer wijdverspreid. Het glas heeft een speciale eigenschap van lichttransmissie, perspectief, geluidsisolatie en warmte-isolatie. Daarom wordt het veel gebruikt, niet alleen in deuren en ramen, maar ook in wanden en wanddecoratie-items die de helderheid en het decoratieve effect moeten verbeteren. De

2. Het transport van glasmateriaal

Glas materiaal is zeer gemakkelijk om de decoratieve materialen te beschadigen, schade zal de prestaties van materialen en decoratieve effect te verminderen, daarom moet in het transport beschermende maatregelen treffen. In de partij transport van plaatwerk, moet worden gebruikt houten kist, en doen een goede baan van schokabsorptie, decompressie bescherming, een stuk transport, het moet stevig worden gebonden, plus shock, vacuümvoering. Glazen stenen voor verpakking van golfkartonnen dozen, transport moet voorzichtig zijn, is ten strengste verboden gooien en knijpen. Glazen plaat moet worden geplaatst opslag, glas baksteen stapelen opslag, mag niet groter zijn dan zijn laadvermogen.

3. Kwaliteitsidentificatie van glasmaterialen

Glazen plaat inspectie, het uiterlijk van de kwaliteit is vooral om de vlakheid te controleren, waar te nemen of de bubbels, insluitsels, krassen, lijnen en mist en andere kwaliteitsgebreken, het bestaan ​​van dergelijke defecten in het glas, in gebruik zal worden vervormd, verminderen de glas Transparantie, mechanische sterkte en thermische stabiliteit van glas, engineering mag niet worden gebruikt. Omdat het glas transparante objecten is, kan de basis bij visuele selectie de kwaliteit van goed of slecht identificeren. Naast de vereisten voor vlakglas testen, moet het ook de kwaliteit van de verwerking testen, of de standaardafmetingen, verwerkingsnauwkeurigheid en patroonhelderheid voldoen aan de vereisten, terwijl de rand niet mag worden onvolledig.

De uitzichtkwaliteit van de holle glastegels mag niet barsten en het ondoorzichtige niet-gesmolten materiaal is niet toegestaan ​​in het glazen kozijn. Het is niet toegestaan ​​om te lassen en te lijmen tussen de twee glasachtige lichamen. Visuele inspectie van bakstenen lichaam mag geen rimpelingen, luchtbellen en glaslichaam hebben in de ongelijkmatige vorming van de gelaagde strepen. Het oppervlak van de glastegel moet minder dan 1 mm zijn, convex moet minder dan 2 mm zijn, het gewicht moet voldoen aan de kwaliteitsnormen, geen kromtrekking van het oppervlak en kerf, braam en andere kwaliteitsgebreken, de hoek ten opzichte van de oprichter.