Huis > Nieuws > Inhoud

Glasdecoratie Materiaalgebruik

Nov 03, 2017

Tegenwoordig wordt glas niet alleen gebruikt voor bouwmaterialen, het wordt veel gebruikt in decoratieve materialen. Vooruitkijkend naar de toekomst, heeft de decoratie-industrie in China goede vooruitzichten op ontwikkeling. Het decoratieve effect van kleur is de trend van de toekomst. Het glas is zeer goed Weerspiegelt het thema van kleur, Glasdecoratie het glas kan op verschillende ontwerpstijlen worden gebaseerd om verschillende kleuren te bereiken, glasdecoratie is eenvoudig, flexibele veranderingen, is nu het favoriete decoratieve materiaal van de ontwerper.

Hedendaagse decoratieve glas voornamelijk bakken glas, zandstralen glas, UV-printen glas. Verfglas is de glasinkt gelijkmatig gespoten op het glasoppervlak, Glasdecoratie de kleur van het glas selectiever, maar het patroon is relatief eenvoudig, zandstralen gebeeldhouwd glas is het oppervlak van het glas door corrosieve chemische of bijtende chemicaliën gespoten op de glasverf, veel glas om lichttransmissie te verminderen, de kleur is niet waar. UV-printglas vervangt beide processen. UV-printglas drukt het patroon op het glasoppervlak af door te printen en allerlei kleurpatronen kunnen worden uitgenomen en de kleur van het patroon verandert flexibel.

Modern interieurontwerp, inclusief zacht en hard meubilair, inclusief geïntegreerd binnenmilieuontwerp, dat niet alleen de visuele omgeving en technische aspecten omvat, maar ook gerelateerd is aan licht, geluid, warmte, stemming, kleur, sfeer en culturele connotatie enzovoort. Glasdecoratie Daarom moet het ontwerp worden gecombineerd met decoratieve kunst om het doel van de interieurdecoratie te bereiken. Interieurdecoratie, dimmen glazen scheidingswand heeft twee staten van transparantie en verneveling, volgens de behoefte om een ​​andere kleur te kiezen of voor andere verwerking, zoals ingepakt in een verscheidenheid van patronen, volledig spelen om de decoratieve esthetische effect. Het dimmen van glazen scheidingswand kan de gordijnen vervangen, je hoeft alleen maar voorzichtig op de afstandsbediening te drukken, glas onmiddellijk verneveld, Glasdecoratie zodat je tegelijkertijd met het gordijneffect kunt genieten van het gevoel van technologie.

In de kantoor- of slaapkamerdecoratie, of het nu meubels, meubels of meubels betreft, om op de achtergrond te worden geplaatst van de binnenomgeving, is kantoorinrichting ook bedoeld om de bedrijfscultuur van het bedrijf naar voren te brengen. Het dimbare glas transparant en creme twee staten, Glasdecoratie creëert een eenvoudige stijl zonder de sfeer te verliezen, maar brengt ook een modesmaak naar voren, gemakkelijker te integreren in een verscheidenheid aan decoratieve stijl.

Incidentele ontmoetingen in de ruimte zijn niet de ideale plek om te worden aangepast of de ruimte te verbeteren is niet helder genoeg. In de werkelijke decoratie, we zijn de meest voorkomende wordt gescheiden door een glazen wand een grote kantoorruimte. Dimmen van de flexibele statusomschakelbedrijfservaring van glas om de traditionele partitie onvergelijkbare voordelen te laten hebben, wat het grootste voordeel is van dimbaar glas. Glasdecoratie Redelijke ruimteverdeling, niet alleen kan de omgeving verfraaien, maar ook de flexibiliteit en controleerbaarheid van de binnenruimte effectief verbeteren, terwijl het gebruik van de binnenruimte wordt verbeterd, maar ook de werkefficiëntie enorm verbetert, het is het beste van beide werelden.