Huis > Nieuws > Inhoud

Glasdecoratie Let op sommige factoren

Jun 01, 2017

Glas heeft een goede ruimtescheidingsfunctie, zowel open ruimte als een goed visueel effect, met name in de badkamer en slaapkamer, Glasdecoratie, zowel voor privacy, maar ook voor licht. Maar bij het gebruik van glas thuis, moeten we aandacht besteden aan een aantal factoren.


1, Glas heeft veel variëteiten, thuis om aandacht te besteden aan de decoratie-stijl met. Bijvoorbeeld, glas-in-lood wordt over het algemeen gebruikt in Europese, Franse Franse woondecoratie in huisdecoratie, en transparant glas is een meer moderne huisdecoratiestijl die meer wordt gebruikt.


2, als er ouderen of kinderen in het huis, het gebruik van glazen wand voorzichtiger. In de grote slaapkamer met glazen wand, let op het middelste deel van de glazen wand met decoratieve stroken of folie, anders omdat het binnenlicht niet erg toereikend is, Glasdecoratie de oudere ogen zijn niet goed, heel gemakkelijk te raken de glazen wand. Gezinnen met kinderen moeten voorzichtig zijn met glas. Omdat de ogen van kinderen laag, gemakkelijk om het onderste glas te negeren, en gemakkelijk te verplaatsen, is het gemakkelijk om direct op het glas te raken, is er een gevaar voor de veiligheid. Daarom, het gebruik van glazen scheidingswand in de woonkamer, is het ook het beste om een ​​houten entiteit hieronder te installeren.


3, in de vaste glazen deur of muur, vertrouw niet rechtstreeks op de muur, maar om een ​​kussen te beschermen, dus zelfs als er een botsing is, is er een buffer, zijn Glass Decoration en glazen deuren meestal meer dan houten deuren, dus in de installatie van de tijd om de lokale kracht van de grond te overwegen.

4, nu de gang is smaller, glazen wand of deur transportinstallatie moet heel voorzichtig zijn om ongelukken te voorkomen. Het gastennet herinnert eraan: Hoewel het glas thuis erg mooi is, heeft de glaskwaliteit nu allemaal de zeer grote promotie, maar heeft het thuis niet de hoogste waardering om het glas of de spiegel uitgebreid te gebruiken. Huisdecoratie of om de natuurlijke stijl te promoten, maar het glas geeft mensen het gevoel heel koude bouwmaterialen te hebben. En echt in het huis leven, moet extreme overweging gaan, Glasdecoratie, dat wil zeggen, als de glazen wand is gebroken, welke gevolgen zullen worden veroorzaakt. Dus, huisverbetering of om glas te gebruiken.

Art Glass is een color art glass als de drager, met name gekleurd kunstglas is het echte leven van mensen in de geest van het beeld van de wereld weerspiegelt, maar ook de perceptie, emotie, idealen, ideeën en andere uitgebreide psychologische activiteiten van de kunstenaar organische producten. Gecombineerd met enkele kunsten en ambachten om de realiteit, emotie en idealen te reproduceren en vervolgens te combineren met de verbeelding om het esthetische onderwerp en het esthetische object van het object van een wederzijds georiënteerde object te bereiken. Glasdecoratie Het kunstglas in de brede zin omvat alle glasproducten, die ontwerpconcepten en artistieke effecten belichamen, waaronder kunstwerken, handwerk en decoraties, enzovoort, terwijl het smalle kunstglas alleen verwijst naar kunstwerken. Art Glass is doorgedrongen in ons dagelijks leven, we zien vaak verschillende soorten glas om ons verschillende gevoelens te geven, het is geïntegreerd in ons leven, zodat ons leven kleurrijker wordt.

Decoratief glas, zoals de naam al doet vermoeden, Glass Decoration is een decoratief glas- en glasproduct. Decoratief glas en kunstglas in het concept van overlappingsplaats, in het algemeen gesproken, zijn de twee niet heel verschillend. Art Glass is ontwikkeld op basis van decoratief glas. In tegenstelling tot decoratief glas is kunstglasstijl gevarieerder, rijker aan kunst en meer soorten. Met de aanhoudende ontwikkeling van de Chinese economie, de snelle opkomst van de bouwmaterialenindustrie, kunstglas als decoratiemateriaal, meer en meer ontwerpers en toepassing van klanten. De ontwerper voegt het ontwerpconcept aan het glas toe en maakt meer vormen van glasvertoning en handwerk. Door de modernisering van de glasconsumptieconsumptie van inwoners, de onafhankelijke innovatie van ondernemingen, de aanleg van nieuw platteland en het proces van verstedelijking zal de vraagontwikkeling van de binnenlandse markt voor glasproducten stabiel blijven of een zekere groei kennen. Met de ontwikkeling van auto-, decoratie-, constructie-, meubel- en informatie-industrietechnologie, en de verbetering van de dagelijkse leefomgeving van mensen, kunnen de glasproducten zoals isolerend glas, gehard glas en dergelijke breder worden toegepast. Met de verbetering van de levenskwaliteit van de massa wordt glas in het dagelijks leven als decoratief gebruik gebruikt en vormt het vervolgens een specifiek product-decoratief glas.