Huis > Nieuws > Inhoud

Glasdecoratie De frequentie is groter

Jul 10, 2017

Veel gezinnen zullen zich tussen de slaapkamer en de woonkamer bevinden tussen de fysieke muren worden vervangen door glazen wanden, waardoor het gevoel van ruimte wordt vergroot. Feng Shui Xue dat het glas Xuan Guang is, Glasdecoratie niet waar passend, zoals de woonkamer en de slaapkamer tussen de glazen wand, zal een blik door het patroon worden, de slaapkamer mensen kijken, privacy verloren, vormden ook een yin en yang onbalans, Glasdecoratie zal leiden tot emotionele instabiliteit, trance.

Sommige van de meer modieuze vrienden, zoals de slaapkamer in de grote slaapkamer in de badkamer partitie in een glazen wand, want dit patroon, vanuit het oogpunt van feng shui is ongunstig, Glasdecoratie, omdat de badkamer is een plaats van boze geesten, is bewolkt , Glasdecoratie de toepassing van massieve muur gesloten opstaan.

Relatief gesproken, de glazen vloer in de luxe van de opkomst van een grotere frequentie, met verschillende patronen van glazen tegels, liggend in de woonkamer of kamer in de grond. Omdat glas transparant is, kan het mensen geen "down to earth" gevoel geven, dus mensen zullen een gevoel van veiligheid missen. Glasdecoratie De grond in het huis let op veilig, dus de glazen vloertegels zijn niet geschikt voor gebruik bij woningverbetering.

Glas wanddecoratie is ook een heleboel vrienden de voorkeur aan een decoratieve benadering, niet alleen kan het gevoel van binnenruimte te vergroten, meer om het leven verrassingen te creƫren. Glasdecoratie Hoewel de glazen wandversieringen mooi zijn, maar het bed vermijden. Speciale aandacht besteden aan de glazen wanddecoratie moet vertrouwen op de echte muur, Glasdecoratie, zodat de ruimte niet echt leeg wordt.

Met de vooruitgang van de glasverwerkingstechnologie begon het glas van dit koude materiaal kleurrijk te worden met de wensen van de mensen, de kunst van het verwerken en geprofileerd nadat de transformatie van het glas menselijker werd, een ruimtedecoratie in een prachtig landschap.

Gesneden glas is gebaseerd op de werkelijke en de behoeften van de omgeving, in het glas gesneden op een ander patroon en patroon, dit glas heeft een gevoel van holheid, een patroon van glasdecoratie en een patroon van een driedimensionaal gevoel van sterke, hoge waarderingswaarde.

Ijsglas, ook wel bekend als crackglas, is in de afgelopen jaren voor de opkomst van een zeer decoratief effect van het glas, de dikte van het glas 18 tot 20 mm, Glasdecoratie door drie verschillende dikte van het glas door een speciaal proces om te onderdrukken het, Het midden van het dikkere glas scheurt symmetrisch uiterlijk, Glasdecoratie in het gepersonaliseerde kunstglas is een high-end product