Huis > Nieuws > Inhoud

Glass Whiteboard Gratis ontwerp

Nov 03, 2017

Met de voortdurende ontwikkeling van wetenschap en technologie, zijn de hedendaagse Whiteboard-tablet-pc's onderverdeeld in vele categorieën. Misschien hebben veel mensen net gehoord van de geboorte van glazen whiteboards. Ze hebben ze nog niet gebruikt. We moeten echter wel een normaal magnetisch whiteboard hebben gebruikt! Er is een verschil tussen de twee, wat zijn de specifieke verschillen tussen de focus.

Allereerst is er een groot verschil tussen het gewone magnetische whiteboard en het glazen whiteboard van de productie van materialen. Elegant whiteboard is gemaakt van drie gecoate drie bakken verfpanelen, Glass Whiteboard niet-reflecterende kwaliteit die lang meegaat. Uiteraard is het glazen whiteboard gemaakt van explosiebestendig glas van hoge veiligheid, gemaakt van whiteboard.

Ten eerste, de magnetische gehard glas whiteboard grootte en kleur kunnen vrij worden ontworpen, de dikte van het glazen whiteboard kan worden onderverdeeld in: 5 mm, 6 mm, 8 mm, Glass Whiteboard glas whiteboard punch: 5 mm, glas whiteboard medium is witte verf anti-impact, De selectie is veilig en duurzaam, per vierkant 15 ~ 30kg (afhankelijk van de dikte), glas whiteboard is een nieuw type schrijfbord, de verbetering begon met het originele schoolbord op magnetisch groen bord op het nu gangbare magnetische whiteboard.

Ten tweede, het glazen whiteboard is het gebruik van het land van de top high-security robuuste explosieveilige glas, en het gebruik van geavanceerde multi-level computer automatische verf en glas verwerking van technologie voor onderzoek en ontwikkeling en uitstekende kwaliteit, de vergaderzaal of woondecoratie gemaakt als geheel nog helderder met dit gevoel voor mode.

Ten derde, het gebruik van de projector, Glass Whiteboard, het glazen whiteboard kan fungeren als projectiegordijn, of het nu gaat om een ​​vergadering, lesgeven, enz., Hebben een zeer goed effect. Glas whiteboard kan het projectielicht meer gecondenseerd maken, zodat wanneer u de film bekijkt, niet langer in de traditionele whiteboardgordijnen onvoldoende licht heeft, Glass Whiteboard de kleur onscherp, doek scherm ongelijk probleem, maar ook de aankoop van projectiescherm bespaart kosten. Helder, schoon, geen handschrift, en vette pen vlek alleen met gewone afwasmiddel gemakkelijk af te vegen, zal niet krassen op het oppervlak van het glas whiteboard corrosie, permanent als nieuw. Gedrukt op het binnenste witte glas, Glass Whiteboard prachtig, val nooit af.

Wanneer we op het glazen whiteboard zien, welk duidelijk handschrift verschijnt, moet de stemming zeer plezierig zijn!