Huis > Nieuws > Inhoud

Oorsprong van het witte projectioglas

Dec 22, 2016

1. De evolutie van het schrijfblok

Evolutie van de tablet is van schrijfpad van stof naar schone plaat in een dergelijk proces, zoals weergegeven in de afbeelding:

Blackboard (groen) naar het whiteboard om whiteboard te gebruiken

Krijtstof als gevolg van schrijven heeft een grote invloed op de fysieke en mentale gezondheid van docenten en studenten, is bekritiseerd door leraren en studenten, koolstofarme schoonmakers van het klaslokaal en een dringende vereiste.

Het gewone whiteboard is de eerste waarmee het schrijfblok, de vloeibare witte boordstift, mensen van verontreinigd stof worden gereinigd. Vanwege materiƫle oorzaken, en gemakkelijk te gebruiken voor enige tijd, geen lange levensduur.

Whiteboard van glas Whiteboard is een materiaal 3C explosiebestendig gehard glas met een achtergrond in wit geglazuurd, als een nieuwe plank, die wordt gekenmerkt door harde materialen, gemakkelijk te beschrijven en gemakkelijk schoon te maken is, duurzaam.

Gewone glazen whiteboard om goed schoon te schrijven, maar het is reflecterend, gezicht als een spiegel, vooral in de grotere ruimte, als gevolg van de hoek van reflectie, mensen konden niet zien aan de zijkant van de tekst aan de andere kant, ogen zijn niet ongemakkelijk , maar kan niet worden gebruikt voor projectie, positieve reflectie van sterk licht kan de ogen doen opvallen. Om dit fenomeen te voorkomen, verbetert de glasoppervlaktesprayverwerking, vermindert de reflectiewaarde en combineert met de beeldtechnologie de projectiedefinitie, nu ook bekend als Matt Glass Whiteboard-projectie.